A férjem új kedvencei

Nem olyan régen döbbentünk rá arra a férjemmel, hogy iszonyatosan nagy szerencsénk van abból a szempontból, hogy még soha egyikünknek sem volt olyan problémája, hogy a telefonja bármilyen balesetet szenvedett volna. A környezetünkben a családtagjaink és szinte az összes barátunk nem egyszer került már olyan helyzetbe, hogy a telefonja sérült, és nagyon gyorsan profi segítségre lett volna szükségem. Persze számtalanszor előfordult, hogy jó döntést hoztak, és tökéletes szerviz csapatot választottak a segítséghez, azonban sajnos volt olyan eset is, ahol a szerviz szolgáltatás után rosszabb állapotban kapták vissza a készüléket, mint ahogyan azt bevitték javításra. Azonnal gondolkodni kezdtünk, hogy mi vajon hova fordulnánk, hogyha hasonló helyzetbe kerülnénk. Meg kell mondjam őszintén, hogy rádöbbentünk, hogy egyikünk sem figyelt oda, hogy melyik csapathoz érdemes fordulni segítségért.

Valahogy az élet törvénye szerint este az én kezemből kicsúszott a telefonom, és összetört a kijelző. Persze fogalmam sem volt hogy hirtelen hova forduljak segítségért, a munkámhoz pedig nagyon nagy szükségem volt a telefonomra. A férjem felhívta a legjobb barátját, aki a legjobb redmi szervíz csapatot ajánlotta figyelmünkbe budapest területén, hiszen a xiaomiszervizshop.hu csapata kiemelkedően gyors és profi szolgáltatást nyújtott számunkra is. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy egyrészt előre gondolkodjon hogyha sokat használja a telefonját, hogy baj esetén hova tud fordulni ahol biztonságos és profi szolgáltatást kap, másrészt pedig ne gondolkodjon előre olyan dolgokon, amelyek nincsenek az útjában, hiszen könnyen megteremtheti azt.

Én mindennek igyekszem a jó oldalát nézni, és úgy gondolom, hogy most már legalább biztos lehetek benne, hogy ez a redmi szerviz csapat tökéletes szolgáltatást fog tudni nyújtani számunkra jövőben is bármikor szükségünk legyen rá. Természetesen remélem, hogy jó hosszú ideig nem kell majd velük találkoznunk. Mindenesetre csak javasolni tudom őket és a szolgáltatásukat bárki számára.