A meglepetés sikeréért

Gondolom sok emberrel előfordult már az a kellemetlen érzés, különösen így a karácsonyi ünnepek közeledtével, hogy vannak olyan igen kedves rokonok, ismerősök, akinek még nem sikerült ajándékot beszerezni. A vészesen közelgő ajándékozási idő nem segít ezen a gondon, mivel én ezekben a helyzetekben inkább leblokkolok, és nehezen jönnek a megfelelő ötletek ajándékozás terén.

Napokig gondolkodtam azon, hogy mi lenne a legjobb ajándék kedvenc unokahúgom számára. Sok-sok időt töltöttem a bevásárló központok kirakatait szemlélve, de csak nem akadtam rá a megfelelő ajándékra.

Ezt követte az interneten történő kutakodás. Számtalan webshopot felkerestem, töméntelen sok lehetőséget megvizsgáltam, de egyiket sem találtam jónak, megfelelőnek, mivel nem passzolt a személyiségéhez egyik tárgy sem, ami szóba került.

Ilyen előzmények után találtam rá az az almabazar csapatára az almabazar.hu oldalon, akik nem csak készülékek értékesítésével foglalkoznak, hanem jó áron iphone felvásárlás keretében beveszik a régebbi készülékeket, és új gazdát keresnek neki. Ekkor villant be a korszakalkotó ötlet. A fiókomba hevert már hetek óta a lecserélt régi iphone készülékem. Bevittem a szervízbe, ahol nagyon megfelelő árat kínáltak a használt eszközért. Ráadásul megtaláltam a megfelelő karácsonyi ajándékot is, aminek a vételárába beszámították a régi készülék felvásárlási árát.

Nagyon örültem, szinte madarat lehetett volna velem fogatni, mivel két legyet ütöttem egy csapásra. Gazdára talált a régi, mondhatni kedvenc telefonom, és a karácsonyi ajándék beszerzésén is túl volta.

Remélem, unokahúgom boldogsága felhőtlen lesz, amikor a fa alatt kibontja meglepetés ajándékát.

Mindenki fegyelmébe ajánlom az almabazar csapatát, mert egy helyen több dolgot tudunk intézni. Eladni régi telefont, vásárolni új készüléket, mindezt rendkívül jó áron.