Legnagyobb jövőbeli céljaink

Közel négy éve döntöttünk úgy a férjemmel, hogy alapítunk egy saját vállalkozást, és mindketten otthagyjuk az akkori munkahelyünket. Persze mondanom sem kell, hogy rengeteg ember értetlenül állta a döntésünk előtt, hiszen mindent egy lapra feltenni ma már nem igazán számít sok esetben bölcs döntésnek, de mi hittünk magunkban, egymásban, utáltunk bemenni minden nap a munkahelyünkre és úgy gondoltuk, hogy még nincs gyerek, addig kell megalapoznunk a jövőt, mert később bizony már sokkal de sokkal nehezebb lesz. Így aztán bele is vágtunk a nagy álmunk megvalósításába, és tudtuk, hogy egy kulcsa van a jövőbeli sikereinknek, az pedig nem más, mint a munkavállalók és a külső szolgáltatók megtalálása. Tudtuk jól, hogy ha sikerül megfelelő minőségű munkát és eredményeket nyújtó cégeket találni a külső munkához, akkor bizony bátran tudjuk majd építeni a jövőt, ám ennek hiányában biztos a bukásunk.

Így aztán felkutattuk már a kezdetekkor az ország egyik legjobb csapatát, aki a vállalati szervezetfejlesztés területén a legjobb, aki a legjobb tréningeket és fejlesztő foglalkozásokat tudja nyújtani a mi és embereink számára egyaránt, és megkezdtük a közös együttműködést. A mai napig azt tudjuk mondani, hogy ez volt életünk legjobb döntése, hiszen az assessment center szolgáltatásuk már a kezdetekben hihetetlen segítséget nyújtotta abban, hogy a megfelelő munkatársakat hozzá tudjuk rendelni a megfelelő pozíciókba, és ez bizony mindketten úgy gondoljuk a férjemmel, hogy a kezdeti sikereink kulcsának nevezhető.

Ma pedig már a jövőt építjük, hiszen a legnagyobb jövőbeli célunk, hogy tovább tudjuk emelni a minőségét az ügyfélkommunikációnak, és ebben felbecsülhetetlen segítséget nyújt a Kogwheel kommunikációs tréning szolgáltatása. Ami külön öröm számunkra, hogy a munkatársak nem felesleges nyűgként nyilatkoznak ezekről a foglalkozásokról, hanem szinte egytől egyig elmondják, hogy hasznos számukra, és egyre jobban tudják használni a mindennapi munkában a megtanultakat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.