Ha a legjobb csapatot keresed magad mellé

Én nem is olyan régen döntöttem el, hogy bizony kiválok az akkori munkáltatómtól, és saját céget alapítok. Egyrészt úgy éreztem, hogy már kinőttem azt a közeget, már sokkal professzionálisabban és jobban tudnám csinálni egy saját csapattal az építőipar adta feladatokat, legyen az egy felújítási feladat, vagy éppen egy teljes új építés egyaránt. Persze számtalan kihívást tartogat ez az egész számomra, de biztos vagyok abban is, hogy ha sikerül jól kialakítani és elindítani a projekteket, akkor nagyon szép eredményeket és sikereket is fog hozni számomra és az egész csapat számára.

Már a kezdetekkor tudni kell azonban egy vállalkozónak, hogy hogyan, miként, milyen belső és külső segítséggel szeretné elérni a céljait, amiket szintén nagyon pontosan és konzekvensen meg kell tudnia határozni, az egyes részfeladatokkal és állomásokkal együtt. Ezzel azt gondolom, nekem nem lesz problémám, mert az előző helyen láttam, hogy mondjuk egy munkavédelmi terület feladatainak és eredményeinek megbízhatósága attól függ szinte minden esetben, hogy a megbízott külső szakértő vállalkozó vagy a belső szakember gárda hogyan, miként képes megállni helyét szakmai tekintetben és motivációban egyaránt.

Éppen ezért, mert már rengeteget láttam a munkahelyemen, nagyon nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy megtaláljam a tökéletes csapatot a feladatokra. Azt gondolom mondhatom, hogy sikerült is. A https://activesafety.hu/ csapat ugyanis nem csak szakmailag tökéletesen felkészült emberekből áll, de minden esetben nagyon lelkiismeretesen és rugalmasan segítenek a feladatok megoldásában, ráadásul öröm a velük való közös munka. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat, ha a munkavédelem területére szakértő csapatot keresnek. Biztosan nem fognak bennük csalódni sem eredmények tekintetében, sem pedig emberileg.