A férjem egyetlen kedvence

A férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni – tartja a régi szólás, na hát az én férjemre ez nem hogy nem jellemző, de leginkább azt tudom mondani, hogy bizony teljesen esélytelen is. Nem igazán jó evő, már kicsi korában is volt ezzel problémája, és hát úgy látom, hogy ezt igazság szerint felnőtt korára sem nőtte ki. Nem szereti sem az édességet, sem a sós finomságokat, nem kedveli a magyaros ételeket, de a sajtokat sem, egészen egyszerűen szinte mindent ide lehetne sorolni, kivéve a gyümölcsök világát és a tonhal steak finom ízeit. A tonhal steak ugyanis a kedvence. Azt gondolom, hogy ha minden nap csinálnék neki, akkor is elég sokáig tudná fogyasztani. Úgy jött rá, hogy ez a kedvenc, és ez az egyetlen étel amit szívesen fogyaszt hogy ha mondjuk étterembe megyünk, hogy egy nyaralás alkalmával rávettem hogy legalább azt kóstolja meg, és láss csodát, rögtön kedvenccé is vált.

Olyan szempontból nem tudom rávetni a követ, hogy mindent megkóstol, és igyekszik olyan ételeket találni amit szeret és amit mondjuk egy fogadás vagy egy családi vacsora vagy ebéd során szívesen fogyaszt el, és nem le kell erőltetnie a torkán mert nem szeretne senkit sem megbántani, de igazság szerint látom rajta, hogy valójában nem tetszik neki egyik étel sem. Valójában nem vágyik az ízükre, nem szeret enni. Hogy mi az oka nem tudom, de azt már igen, hogy az oceanfood segítségével mindig van otthon friss tonhal steak, hogy bármkor tudjak neki egy kis örömet okozni és az asztalra tenni, hogy ő is örülni tudjon a családi vacsoránál.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha szereti a tenger gyümölcsei vagy a tengeri herkentyűk világát, mindenképpen keresse fel az oceanfood csapatát, mert tőlük igazán egyszerűen, online rendeléssel tud nagyon minőségi és igazán megbízható tengeri alapanyagot beszerezni, gyorsan és egyszerűen. Biztos vagyok benne, hogy aki felkeresi őket csak elégedettséget fog érezni, és igazán finom, íncsiklandó ételeket fog az asztalra tenni.