Ne ess kétségbe, válassz profi segítséget!

Amikor én megkaptam életem első munka felvételijének eredményét, és megláttam, hogy egy budapesti cég kiválasztott és felvételt nyertem hozzájuk el sem tudom mondani, hogy mennyire örültem. Madarat lehetett velem fogatni.

Úgy éreztem, hogy az önálló életem új fázisához értem, hiszen saját munkám és egyben saját keresetem is lesz. Nem a szülőktől és a szülői támogatástól fogok függeni, ami persze egyaránt lehetőség és egyaránt felelősség is. Persze szinte rögtön jött a felismerés is, hogy bizony egy kiadó lakás vagy kiadó szoba szükséges számomra, hiszen nem tudok a szüleim házától minden egyes nap feljárni dolgozni. Persze fogalmam sem volt nem csak arról, hogy hol van jó albérlet budapest területén, hanem még csak arról sem, hogy számomra melyik kerület lenne a legoptimálisabb választás. Arról nem is beszélve, hogy utcák tekintetében is teljesen tanácstalan voltam.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó családi barátunk segítségével rátaláltam a Professional Premium Property Zrt. csapatára, az alberletbudapest.hu oldalon, és rengeteg hihetetlennél hihetetlenebb kiadó lakás és kiadó szoba listájáról tudtam nézelődni. Persze nekem sem kellett több, azonnal fel is kerestem őket, és nagyon segítőkész és kedves fogadtatásban részesültem.

Iszonyat profi kérdésekkel szinte azonnal felmérték, hogy számomra melyik kerület lenne a legjobb választás és a következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy a lehetséges lakások közül válogatok, és a pillanatok múlva már ki is választottam azt a helyet, ahol élni szerettem volna az elkövetkező időszakban, és ahol egyébként még a mai napig is élek.

Számomra nagyon jól alakult az élet budapesten, egyrészt azért, mert a Professional Premium Property Zrt. csapata tényleg tökéletes munkát végzett az albérlet kiválasztás szempontjából az én esetemben is, ezért nagyon szeretek itt élni, másrészt pedig folyamatosan tudok lépdelni a karrierem ranglétráján, így ma már azt tervezgethetem, hogy mi legyen az ügyintézői pozíció utáni következő állomás, hiszen két év alatt asszisztensből ide tudtam kerülni, ami cégen belül is egy rekord eredmény az elmúlt időszakokban.

Remélem, hogy a jövő még több lehetőséget tartogat számomra, egy biztos, hogy ezt a lakást semmi pénzért sem cserélném le, mert imádok itt lenni és itt élni.